Modele de flori desenate

Când Vine vorba de acest Simbol feminin, interpretarea se face în funcţie de forma petalelor şi a frunzelor. Florile Rotunde indică persoane Calde, sociabile, émotive, Sensibile, romantice, naïve şi vulnérabilités. “Interpretarea unei singure mâzgăleli va depinde, în mod particulier, de felul în Care a fost realizată şi de contexte, dar sunt şi trăsături Comune ALE acestor desene Care au o simbolistică adevărată”, a adăugat aceasta. Tipul de barča pe care o persoană îl va desena şi mărimea EI va détermination interpretarea, la fel cum APA DIN jurul bărcii indică emoţiile de moment. Desenarea unei cutii sugerează autocontrolul şi tendinţa Generală de a ControlA. Sunt însemnările persoanelor pratique, ordon şi metodice. Persoana Care desenează chipuri şi feţe este interesat de oameni şi de personalitatea Lor. Autoportretele evidenţiază Natura egocentrică a respectivului, în timp ce chipurile desenate DIN profil indică faptul că persoana respectivă are nevoie de intimitate, este secretoasă. Ca şi oamenii, animalele au caracteristici diferite şi exprimĂ diverse stări. Animalele intérieur sunt desenate de CEI Care iubesc să STEA acasă, Care caută confortul şi afecţiindé. Dacă sunt desenate în poziţie ghemuită, atunci sugerează că persoanele sunt défensif. Animalele de junglă, PE de altă parte, reflectă o atitudine agresivă, de macho sau de frustrare, în timp ce animalele încarcerate inculpă blocajul unei persoane Care se simte prinsă.

Când Floarea este desenată mai ascuţit, acest fapt sugerează inteligenţă, gândire rapidă, insisttenţă şi hotărâre, Dar şi o natură critică, perfecţionistă sau defensivă. Dorinţa de a deţine controlul şi ordinea asupra lucrurilor. Cele realizate corect arată o Bună organizare şi planificare, un SCOP precis, obsesia faţă de ordine. Pătratele desenate fără o noimă reflectă Furia, frustrarea şi sentimente de agresivitate. Desenele cu stèle sugerează ambiţiile şi aspiraţii şi sunt realizate de CEI determinaţi să reuşească în viaţă. Indică o Fire intelectuală şi spirituală sau o persoană optimistă, uşor idealistă. Grafologia e vrajeala. Citeste aici mai multe detalii: cumsafiidestept.com/2013/08/04/felul-in-care-scrii-iti-dezvaluie-personalitatea-2/specialista în grafologie, Ruth Rostron, spune că “simbolurile Care Revin în desenele realizate aproape inconştient au la bază nevoi precum Dragostea, Siguranţa şi supravieţuirea “, potrivit” Daily Mail “. Armonia şi uniensunt reprezentate prin cercuri, iar CEI Care desenează aşa ceva sunt sociable, Cooperativi, prietenoşi şi flexibili.

Persoana Care desenează astfel de figurine are o Fire analitică, este inteligentă şi recunoaşte esenţialul Într-o problemă. Această persoană se bazează PE fapte şi este Cât se poate de directă, de aceea poate părea abruptă sau lipsită de emoţii. Se controlează foarte bine. De ce se feresc oamenii de uşile rotatif? Doar 20% DIN Noi… Simbolul clasic al dragostei şi romantismului, desenele cu inimi sugerează persoane emoţionale, romantice, Care visează cu ochii deschişi la iubire, căsătorie şi Sex. Pentru a Marca lansarea unui volum nou pe piaţă, Liz Pichon, Care s-a specializat în interpretarea desenelor de acest GEN, a explicat ce înseamnă mâzgălelile iraţionale. Mâzgălelile cu case sunt simbolul siguranţei şi al acoperişului. Felul în care sunt realizate arată Vizia asupra casei şi a Familiei. Această persoană vede “acasă” ca pe un Loc ferit, un refugiu de lume, are nevoie de Siguranţă emoţională şi materială sau să se aşeze la Casa EI. De la desene aleatorii şi apère fără noimă, Flori, animale sau mâzgăleli Care se repetă în mod recurent, toate exprimĂ lucruri despe personalitatea fiecăruia. CEI Care desenează cutii sunt persoane logice şi constructive, rezolvă probleme raţional şi abordează toate unghiurile unei situaţii.

カテゴリー: 未分類   パーマリンク

コメントは受け付けていません。