da exemple de compusi utilizati in viata cotidiana

Daca nsasi hrtia pe care s-a scris textul cu aceasta solutie se pulverizeaza cu o solutie de sulfu-RA de sodiu, va aparea o coloratie Neagra, datorita formarii sulfurii de Plumb. Substantele organice, cum este zaharul, daca se scrie cu o solutie apoasa a lor pe o hrtie oarecare, textul nu se va vedea. Acesta se gaseste in proportie de 50-95%, in functie de Natura si varsta combustibilului. Cernelurile invizibile sunt cernelurile care dupa ce s-a scris cu Ele, nu se VAD Dar se Coloreaza printr-o metoda oarecare, atunci CND este necesara CITI-rea textului scris cu acestea. Metoda de colorare poate fi TERMICA (ncalzi-rea hrtiei) sau Chimica (imprégnarea hrtiei cu o solutie, prin pulveriza-rea sau supunerea hrtiei actiunii unui gaz, cum este amoniacul sau acidul clorhidric). Aerul este amestecul indispensable vietii. Prin arderea completa a unui kilogramme de Carbon se obtine o Energie de 33. El este un élément nedorit dans Masa combustibilului. Bauturile racoritore sunt amestecurile de substante ce Contin APA, Zahar, Acid citrique, coloranti naturali sau Sintetici, aromatizanti si carbonique de Carbon si Care II sunt de Mare ajutor Omului mai ales in perioadele Calde ALE anului. Majoritatea substantelor intalnite in viata de zi cu Zi sunt gasite sub forma de substante. Carbonul este Elementul principal al combustibililor solizi. Principalele componente ALE aerului sunt azotul si oxigenul. Aceasta culoare se datoreaza formarii sarii anhidre, la cald, de culoare albastra, respectiv a sarii hidrate, de culoare Roz.

Hidrogenul se gaseste in combustibilii solizi intre 2-6%. Clorul, laptele, otetul, uleiul, deodorantele, parfumurile, lacurile si vopselele, Gazele de la aragaz, diferitele aliaje si multe altele pe care Omul le foloseste ZI de Zi. Bioxidul de Azot se formeaza la temperatura ridicuata DIN tevile de esapament si la arderea carbunilor. Pentru a nu i se infecta trebuie sa DEA cu acest amestec de SubState. Acesta II este folositor Omului cand are o Rana. Pentru a se putea CITI textul, Foaia se va pulveriza cu o solu-tie apoasa de tiocianat (cunoscut si Sub numele de sulcianat sau rodanat) de sodiu sau potasiu. Succesele des obtinute in tratarea maladiilor infectioase cu ajutorul penicilinei G au declansat Cercetari foarte minutioase pentru a Gasi Noi antibiotice de biosinteza. Utilizarea excesiva a penicilinei G a Generat INSA fenomenul de penicilino-rezistenta, FENOMEN manifestat prin pierderea eficacitati terapeutice.

Combustibilii sunt amestecurile de substante Care, in urma unei reactii CHIMICE de ardere, produis o Mare cantitate de Caldura.

カテゴリー: 未分類   パーマリンク

コメントは受け付けていません。